Referenciák - megvalosit.hu Megvalósítás


Récsán Zsuzsanna
stratégiai menedzser a megvalósításért
Récsán Zsuzsanna - stratégiai menedzser
Tartalomhoz ugrás

Referenciák

Megvalósítás

Szeretnék néhány kedves visszajelzést megmutatni elérhetőségekkel.
Hálásan köszönöm mindenkinek a lehetőséget.

Szerencsés vagyok, nekem segítenek a fejlődésben, a tanulásban, iránymutatásban.
Mentorom: Dr Lovas Gyöngyi
Sokat dolgozunk együtt és én közben tanulok-tanulok és tanulok.Referenciák
Mentorom: Dr. Lovas Gyöngyi
Nagyon kedves és részletes referenciája bővebben olvasható a linkre kattintva

"A marketing egy folyamatosan fejlődő, alkalmazott tudomány, ezért naprakésznek kell lenni, és mindig tanulni. Erre nem mindenki alkalmas, Zsuzsa igen. Szoktam őt javasolni más vállalkozó ismerőseimnek is, tehát nincs olyan, hogy ki akarnám sajátítani. Nem mellesleg, és az sem titok, hogy én azt szeretném, ha minél több embernek tudna dolgozni, segíteni."

Dr. Saufert Gyula

"Több vállalkozás vezetőjeként szeretném mindegyiket jól csinálni, de nekem is csak 24 órából áll a napom. Jó lenne kirándulni, lovagolni, a családdal is együtt lenni. Sajnos mindent egyedül nem tudunk megoldani, annak ellenére, hogy a feladatok kiosztását (delegálást) már egészen magas szinten űzöm. Mégis akad olyasmi amit nem tudok házon belül kiosztani. Sokszor "csak" egy honlap elkészítése/felújítása és keresőoptimalizálása, egy marketing kampány kivitelezése, és utána a kiértékelés lenne a feladat. Mi kis cég vagyunk így nem engedhetjük meg magunknak, hogy alkalmazottat vegyünk fel ezekre a munkákra. Legjobb megoldás tehát egy olyan szakember, aki ért ezekhez a területekhez, maximálisan megbízható, és csak az elvégzett munka után kell egy kisebb cégek által is megfizethető árat átutalni. Így találtam rá Zsuzsára, akivel Szász Mátyás és Schlingloff Sándor cégépítő tréningjén is rendszeresen találkozunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom Zsuzsa lelkiismeretes munkáját!"

Dr. Saufert Gyula
+36 30 924-1520
Heiszer Zsuzsanna

"Zsuzsát egy konferencián ismertem meg, majd egyre több szakmai rendezvényen találkoztunk. Nagyon megtetszett, hogy ő is ennyire szeret tanulni és ezáltal egy nyelvet beszélünk a munkában.
Nekem öröm, hogy nem kell még több mindent megtanulnom, de a feladatok ennek ellenére elvégződnek.
Nálunk is, mint minden más kisvállalatnál rengeteg féle feladat van, de mindegyikből kevés. Így optimális megoldás részünkre, hogy Zsuzsa akkor és annyi időben segít be nekünk, amikor szükségünk van rá.
Nekünk weboldal készítésben, SEO feladatok elvégzésében segített eddig, jelenleg a Youtube csatornánkra szánt videók Zsuzsának köszönhetően készülnek el. Valamint kiemelném Zsuzsa rendkívül széles spektrumú megvalósítási ismereteit is: olyan szuper tippet adott egy stancolásos problémám kapcsán, ami rendkívül egyszerűen és gyorsan elgördítette az akadályt az útból.
Sőt, Zsuzsa még a komfortzónám határán is simán átlendít, így már ez sem lehet kifogás ,)"

Heiszer Zsuzsanna
ügyvezető igazgató
DAVMARK Kft.

Dr. Takács Györgyi

"Zsuzsát barátnőm és kolléganőm ajánlotta,  és életem egyik legjobb döntésének bizonyult.
Az én szakterületem a gyógyítás  így semmiféle tapasztalattal nem rendelkezem az online tér (marketing, stratégia, motiválás ect. ) területén.  Hiába érdekel a terület, a folyamatos munkarend miatt lehetetlen belefolynom ebbe a tevékenységbe. Ugyanakkor nélkülözhetetlen az online jelenlét, magunk reális megmutatása, pácienseink tájékoztatása.
Nagyon szeretek Zsuzsával dolgozni, mert mondatokba, képekbe  szerkeszti  és helyezi az ötleteimet, elég fél szavakkal kommunikálnom. Türelme végtelen!
A cégen belüli kommunikáció és együttműködés területén is sokat támogat minket!
"

Dr. Takács Györgyi
családorvos, belgyógyász, INSUMED tanácsadó orvos

Dr. Popovics Szvetlana

"Az egyik kongresszuson találkoztam először Zsuzsával, és már akkor arra gondoltam milyen jó lenne vele dolgozni.
Hogy miért? Mert nem csak az látszott rajta, hogy amit csinál, azt profin végzi, hanem az is, hogy ez a szenvedélye.
Kevés a szabadidőm, ezért nagyon fontos számomra, hogy olyan emberekkel dogozzam, akikben maximálisan megbízom, aki nagyon rövid idő alatt, fölösleges körök nélkül pontosan érzi, hogy mit és hogyan szeretnék. Zsuzsa pontosan ilyen ember. Bármilyen kéréssel fordultam hozzá, mindig a legjobb megoldást találta meg számomra.
Csak ajánlani tudom!"

Dr. Popovics Szvetlana
INSUMED tanácsadó orvos
telefon: +36 70 452-2206

Horváth Ágnes

"Nagyszerű segítség voltál a rendezvényen és a mindennapi adminisztrációban egyaránt! Belőlem hiányzik a precizitás és időhiány miatt teljesen elúsznék, ha nekem kéne az összes aprómunkát elvégeznem.  Legjobb tulajdonságodnak tartom, hogy proaktív vagy és ésszel dolgozol, visszajelzel, ha látsz egyszerűbb / olcsóbb megoldást is egy munka kivitelezésére.
Köszönöm!"

Horváth Ágnes
alvástréner
http://alvasguru.hu

Majoros Melinda

"Már jó ideje vágytam arra, hogy legyen valaki aki segít nekem az Élet Öröm háttérmunkájában.
Nem lehet mindent egyedül csinálni és nem is szabad. Egy vállalkozás akkor tud fejlődni, ha megfelelő szakemberek tartják meg és támogatják.
Zsuzsa személyében megtaláltam az első olyan embert, akiben maximálisan megbízhatok, aki tudja hogy mire mi a megoldás marketing, stratégia és motiválás szemponjából. 🙂
Rá és a szakértelmére mindig lehet számítani!
Őszinte szívvel ajánlom Őt!!"

Majoros Melinda
önismereti és életvezetési tanácsadó

Köszönöm a közös munkát mindenkinek, hálás vagyok a lehetőségekért - nagyon sokat tanulhattam-tanulhatok-tanulhatunk. Közös érdekünk, az eredmény. Ha valakinek segíthetek a sikerében, akkor vagyok én is, mi is  sikeresek.
Köszönöm!
Kérdése van? Örömmel válaszolok a levelére, telefonjára.

Kapcsolat:
Récsán Zsuzsanna
+36 20 560-1701

Vissza a tartalomhoz