Referenciák - megvalosit.hu Megvalósítás

virtuális asszisztencia
Tartalomhoz ugrás

Referenciák


Asszisztencia, virtuális asszisztencia, mindenki számára elérhető.

Ha van olyan munka, feladat, amelyet feltétlen szükséges elvégezni, de nem megy egyedül, akkor ilyenkor lehet asszisztenseket találni. Amennyiben a munka nem folyamatos, akkor nem érdemes rá állandó mukatársat felvenni. Megoldás lehet a virtuális asszisztencia.

Szerencsés vagyok, nekem segítenek a fejlődésben, a tanulásban, iránymutatásban.
Mentorom: Dr Lovas Gyöngyi
Sokat dolgozunk együtt és én közben tanulok-tanulok és tanulok.

Szeretnék néhány véleményt közzé tenni elérhetőségekkel.
Köszönöm mindenkinek a lehetőséget.

Referenciák
Mentorom: Dr. Lovas Gyöngyi
Nagyon kedves és részletes referenciája bővebben olvasható a linkre kattintva

"A marketing egy folyamatosan fejlődő, alkalmazott tudomány, ezért naprakésznek kell lenni, és mindig tanulni. Erre nem mindenki alkalmas, Zsuzsa igen. Szoktam őt javasolni más vállalkozó ismerőseimnek is, tehát nincs olyan, hogy ki akarnám sajátítani. Nem mellesleg, és az sem titok, hogy én azt szeretném, ha minél több embernek tudna dolgozni, segíteni."

Dr. Saufert Gyula

"Több vállalkozás vezetőjeként szeretném mindegyiket jól csinálni, de nekem is csak 24 órából áll a napom. Jó lenne kirándulni, lovagolni, a családdal is együtt lenni. Sajnos mindent egyedül nem tudunk megoldani, annak ellenére, hogy a feladatok kiosztását (delegálást) már egészen magas szinten űzöm. Mégis akad olyasmi amit nem tudok házon belül kiosztani. Sokszor "csak" egy honlap elkészítése/felújítása és keresőoptimalizálása, egy marketing kampány kivitelezése, és utána a kiértékelés lenne a feladat. Mi kis cég vagyunk így nem engedhetjük meg magunknak, hogy alkalmazottat vegyünk fel ezekre a munkákra. Legjobb megoldás tehát egy olyan szakember, aki ért ezekhez a területekhez, maximálisan megbízható, és csak az elvégzett munka után kell egy kisebb cégek által is megfizethető árat átutalni. Így találtam rá Zsuzsára, akivel Szász Mátyás és Schlingloff Sándor cégépítő tréningjén is rendszeresen találkozunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom Zsuzsa lelkiismeretes munkáját!"

Dr. Saufert Gyula
+36 30 924-1520
Zsuzsa munkái:

Horváth Ágnes

"Nagyszerű segítség voltál a rendezvényen és a mindennapi adminisztrációban egyaránt! Belőlem hiányzik a precizitás és időhiány miatt teljesen elúsznék, ha nekem kéne az összes aprómunkát elvégeznem.  Legjobb tulajdonságodnak tartom, hogy proaktív vagy és ésszel dolgozol, visszajelzel, ha látsz egyszerűbb / olcsóbb megoldást is egy munka kivitelezésére.
Köszönöm!"

Horváth Ágnes
alvástréner
https://alvasguru.hu

Majoros Melinda

"Már jó ideje vágytam arra, hogy legyen valaki aki segít nekem az Élet Öröm háttérmunkájában.
Nem lehet mindent egyedül csinálni és nem is szabad. Egy vállalkozás akkor tud fejlődni, ha megfelelő szakemberek tartják meg és támogatják.
Zsuzsa személyében megtaláltam az első olyan embert, akiben maximálisan megbízhatok, aki tudja hogy mire mi a megoldás marketing, stratégia és motiválás szemponjából. 🙂
Rá és a szakértelmére mindig lehet számítani!
Őszinte szívvel ajánlom Őt!!"

Majoros Melinda
önismereti és életvezetési tanácsadó

Köszönöm

Köszönöm a közös munkát mindenkinek, hálás vagyok a lehetőségekért - nagyon sokat tanulhattam-tanulhatok-tanulhatunk. Közös érdekünk, az eredmény. Ha valakinek segíthetek a sikerében, akkor vagyok én is, mi is  sikeresek.
Kérdése van? Örömmel válaszolok a levelére, telefonjára.

Kapcsolat:
Récsán Zsuzsanna
+36 20 5601701

Vissza a tartalomhoz